vesti

Igranka na vodi.

Splav Acapulco već tardicionalno priređuje najfantastičniji provod na reci, čiji ste vi neizostavni deo. Splav Acapulco uvek je pun pogodak za petak veče i idelan šlagvort za najluđe besane provode. Marko Žujović i Ivana Bojanović večeras stvaraju sjajnu atmosferu na vašem omiljenom splavu Acapulco a vi znate da to znači samo najbolje. Splav Acapulco je imperativ koji sledbenici noćnog života tek treba da dostignu, mnoge generacije odrasle su uz najbolji splav u gradu i njegov uvek fenomenalni program.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Marko Žujović i Ivana Bojanović, pevaće samo za vas, nizaće se pesma za pesmom sve bolja od bolje i veselija od veselije. Splav Acapulco i Marko Žujović i Ivana Bojanović su sve što vam nedostaje da petak veče uđe u anale, nemojte to propustiti. Na splavu Acapulco je svako doživeo i ljubav i patnju i pesmu i suzu i radost i strast, jer splav Acapulco je vizit karta splavarskog života prestonice.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Sutra vas u fenomenalnom duhu ljuljuškaju Aleksandar Petrović i Katarina Didanović, sjajan tandem splavarske ludnice uz koju mirni ostati ne možete, igraćete dok ne padnete pod sto, jer splav Acapulco za drugačiji provod i ne zna. Aleksandar Petrović i Katarina Didanović pevaju sve, za njih nepoznanice nema, a vi sa njima pevaćete kao nikada do sad, jer tako je to na najšarmantnijem mestu na svetu na vašem obožavanom i jedva čekanom splavu Acapulco.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Rezervaciju vodenog haosa na splavu Acapulco vaše emocije će rezervisati umesto vas na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život  prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije  informacije vezane za noćni život Beograda. I mi volimo da se ljuljuškamo na vodi, a još kad je u pitanju splav Acapulco naš blic blješti na sve strane i čeka vaš osmeh.

 

beogradnocu.com