Kolumne

Ženska sujeta među prijateljicama ne treba da postoji. To je nepisano pravilo koje se mora poštovati, da bi prijateljstvo između dve ženske osobe bilo ono pravo. Imate prelepu drugaricu? Ne treba da je krijete jer je po vašem mišljenju, lepša od vas. Za početak podsetićemo vas da je lepota u oku posmatrača. No, ovo su prednosti ako je vaša drugarica lepotica....

ona moja kafana hostese1

Nećete morati dugo da čekate da biste ušle u klub. Da budemo iskreni, radnici obezbeđenja, kada vide lepu devojku, neće dozvoliti na na visokim štiklama stoji u redu, već će ući preko reda, samim tim, i vi ćete ući pre.

lasta hostese

Na lepu ženu niko nije imun, pa ni konobari. Zato ćete pre dobiti piće i bolju uslugu, ako se vaša lepa prijateljica umilno nasmeje. Lepo njoj, lepo vama.

stara pesma kafana hosteseKada govorimo o muškarcima, potvrđuje se ona stara da su žene čudo. Neke su u stanju da sa svojom najboljom prijateljicom nikada ne izađu u klub, jer se plaše da će im oteti sve momke. Ne! Gledajte to sa pozitive strane. Možda neki njen zgodni udvarač ima prijatelja koji je baš po vašem ukusu. A ako vam se dopadne dečko koji je startovao nju, sigurnoo je da niste njegov tip. Čak i da ste sami izašli u provod, on bi verovatno potražio tip devojke kakva je vaša prijateljica. Zato, negujte prijateljstvo i danju i noću.

Vaš

beogradnocu.com