Kolumne, Razno, vesti

Imate novog dečka. Da li planira da se zadrži ili ne?

Imate novog dečka i baš ste se zaljubili. Dugo vam se nije desilo da vam se neko baš toliko svidi, ali još uvek ste na početku i ne želite da se zalećete. Zanima vas da li je i on ozbiljan u vezi sa vama. Evo par znakova da vam pomognu da otkrijete:

a. Pre nego što pravi planove napravi proveru sa vama. Niste još u fazi da zajedno pravite planove, ali makar vas obavesti o svojim planovima.

b. Nije mu svejedno ako se ne čujte ceo dan. Njegova poruka ''Kako si, šta ima?''  ne znači samo da misli na vas, nego i da ga zanima kako ste proveli dan.

c. Podrazumeva se da ste njegov plus 1. Ako kaže ''Drug mi slavi rođendan u subotu'', podrazumeva se da ste i vi pozvani. Jer želi da vas upozna i da se združite sa njegovim prijateljima.

d. Vodi vas na svoje omiljeno mesto. Bilo da se radi o njegovom omiljenom baru ili restoranu ili možda čak neko intimnije mesto: kao recimo klupa u parku, na koju voli da ode kad želi da razmisli o nekim stvarima.

e. Ne izbegava vaše prijatelje. Oseća se slobodnim da ide sa vama kad ga pozovete negde. Ako nije zainteresovan za vas, ne bi se trudio da bude deo vašeg života i ne bi ga zanimale stvari koje su vama bitne.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com