Najave, vesti

Insitucija dance muzike na Festivalu Najbolje od 90-ih: C+C Music Factory.

C+C Music Factory, institucija dance muzike, nastala je 1989. godine u Njujorku kao plod saradnje dva sjajna producenta Davida Colea i Roberta Civillesa. Pod imenom The Crew su 1990. godine objavili singl Get Dumb! (Free Your Body) na kojoj je rep deonice izveo Freedom Williams da bi, zajedno sa njim i dve vrhunske pevačice Zelmom Davis i Marthom Wash, iste godine objavili i prvi album C+C Music Factory Gonna Make You Sweat na kojoj i legendarna numera Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now).

Album Gonna Make You Sweat je stigao čak do drugog mesta Billboardove top liste albuma i postigao petostruki platinasti tiraž. Sva četiri singla sa albuma - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), Things That Make You Go Hmmmm, Here We Go i Just A Touch Of Love - stigla su do prvog mesta Billboardove Club/Dance top liste singlova, a sličan uspeh su postigli i u Velikoj Britaniji, kao i u ostatku Evrope.

Do 1994. godine i izlaska drugog albuma Anything Goes! objavili su singl Keep It Comin' (Dance Till You Can't Dance No More) koji je ponovio uspeh singlova sa njihovog debi albuma.

Sa drugog albuma su se kao singlovi izdvojile pesme Do You Wanna Get Funky? i Take A Toke, ali je samo prva uspela da se približi uspehu najvećih hitova sa prvog albuma. David Cole je preminuo u januaru 1995. i C+C Music Factory su ubrzo prestali sa radom.

Bilo kako bilo, C+C Music Factory su ostali jedno od najvećih imena dance muzike zahvaljujući večnim hitovima za koje su dobili čak 35 nagrada širom sveta, uključujući pet nagrada Billboarda, najprestižnijeg magazina muzičke industrije, i dve MTV nagrade.

Zadovoljstvo nam je da najavimo da će nam u Kombank areni 11. oktobra najveće hitove grupe C+C Music Factory predstaviti članovi originalne postave grupe - pevačica Zelma Davis i reper Freedom Williams!

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com