Kabare 13, vesti

Isprobajte Hopa-cupa.

Sve popularnija estradna umetnica ex farmerka Simonida Ačević sinoć se provodila u sve traženijem klubu Kabare 13. Simonida Ačević, osvojila je celokupnu javnost svojim hitom Hopa-cupa koji je bio i glavni razlog njenog ulaska na Farmu 5. Korpulentna Simonida na Farmi je pokazala da je veoma duhovita. Većina će je zapamtiti po provociranju Vajsa koje se Simonidi toliko omililo da u nekim momentima više nije ni obraćala pažnju šta izjavljuje.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

U poslednje vreme se u javnosti polemiše da li će sve popularnija vlasnica pomenutog hita snimiti i film za odrasle i ko će joj biti partner u istom. Sinoć je klub Kabare 13 bio u rangu must go mesta jer su za vrelu atmosferu bili zaduženi Igor X i Zvezde Granda koji su sve bolji i bolji i čiji rad publika i te kako bodri.

Ovaj klub ima veoma specifičan enterijer, vešto su ukombinovani različiti stlovi i kada se sve to sagleda zaista je reč o unikatnom klubu kojim Beograda zaista može da se podiči, a vi sa druge strane imate jedno mesto gde možete zadovoljiti svoje najrazličitije prohteve.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 ima odgovor i za one najzahtevnije goste koji su u ovom klubu više nego zadovoljni i uvek mu se vraćaju. Večeras u sve popularnijem klubu Kabare 13 atmosfera će se podići na najviši podeok jer za vas spektakularnu subotu priprema Crystal Bend koji je svake subote sve bolji.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 je zaista jedna nova verzija noćnih provoda i to zaista morate da probate i uverite sa da i ovakvih provoda ima u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Nama je klub Kabare 13 postao veoma drag, naši objektivi se ovde "osećaju" kao na crvenom tepihu, o čemu je reč proverite u našoj galeriji fotografija i uputite se na pravo mesto, a za klub Kabare 13 je uvek pravo vreme.

 

beogradnocu.com