Kolumne

Ako ste se ikada osećale "ugroženo" jer ste u nekom klubu bile okružene silikonskim "lepoticama", pogrešile ste. Istraživanja su pokazala da većina muškaraca više voli devojke koje su potpuno prirodne. One koje nemaju silikonske usne, grudi, napadne nokte... Međutim, to ne znači da u provod treba da krenete" direktno iz kuhinje". Pripadnici jačeg pola vole negovane žene.

prirodna-naslovna

Šta muškarci u klubu prvo primete na ženi? Lice. Blaga šminka koja ističe vašu prirodnu lepotu, posebno oči, je pun pogodak. Na drugom mestu je kosa. Ne morate pošto poto imati kosu do lakta da biste bile atraktivne ali morate imati čistu kosu. Verovali ili ne, muškarci na ovaj detalj i te kako obraćaju pažnju.

osmeh

Agresivna kampanja na društvenim mrežama posvećena preparatima za povećanje usana dovela je do toga da mnoge devojke misle da su pune usne glavno oličenje lepote i seksipilnog izgleda. Međutim, postoji nešto važnije, a to je osmeh. Beli zubi su mnogo jači adut od silikonskih usana!

no-make-up Muškarci će sigurno zapaziti izazovno obučenu ženu. Međutim, oni vole dame koje nose jedinstvenu i zanimljivu odeću. Zato više obratite pažnju na vaš stil, nego na to da li su vam grudi dovoljno vidljive. Inače, kao što mnoge žene kod muškaraca primete šake, tako i  muškarci obraćaju pažnju uglavnom na nokte. Ne morate imati drečave nokte ukrašene cirkonima, ali zato morate imati uredne nokte. Kratki crveni nokti su njihov izbor. U koliko niste ljubitelj ove boje, neutralna bež boja uvek je aktuelna. Naravno, stav i dostojanstvo su ključ svakog uspeha! Ipak, za kraj poslužićemo se dobrom starom izrekom koja kaže da je lepota u oku posmatrača.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com