Poznati, vesti

Istina o Karleušinom koncertu na Ušću: Evo koliko je karata zaista prodato!

Posle više od godinu dana konačno je otkrivena prava istina o famoznom koncertu Jelene Karleuše na Ušću! Naime, oglasio se jedan od glavnih organizatora koncerta Raka Marić, i izjavio da je za koncert prodato više od 25.000 karata, a da je na sam dan koncerta prodato i podeljeno više od 15.000 karata! Organizator je svojom izjavom demantovao sve one koji su Karleušin koncert nazvali praznim.

"Teško mi je da pričam o tome. Doživela sam strahovitu nepravdu i niko nije želeo da mi pomogne i da me zaštiti. Iako su slike i snimci govorili drugačije, nacija je nažalost poverovala u ono što je većina medija bez ikakih dokaza objavljivala. Jedno je sigurno, ja više nikad neću biti ona ista. Razočarala sam se u moju zemlju. Kako je moguće da je čitava Srbija gledala linč jedne žene i da niko nije imao ljudskosti da pomogne ili kaže nešto?! Zato ja prva dižem glas protiv svake nepravde jer sam je osetila na svojoj koži. Sve tužbe koje sam dobila ne mogu nadoknaditi ono što sam ja preživela. Ne želim to nikom. Naravno, borci kao ja uvek ustaju i nikad ne odustaju " kaže Diva za Pulsonline.

Podsetimo se, iako je nudila 100.000 evra bilo kome ko objavi sliku praznog Ušća, i dalje niko nije objavio foto dokaz pomenute tvrdnje.

 

Foto: Instagram/Jelena Karleuša

beografnocu.com