Kolumne

Iako mislite da su oni manje osećajni, varate se. Muškarci veštije prikrivaju svoje emocije, ali kada reše da ih pokažu učiniće to kada se najmanje nadate. Recimo u 02 h ujutru. Iz noćnog kluba... I žene to često rade. Moderne tehnologije doprinele su tome da sada lakše stupamo u komunikaciju sa nekim ko nam se dopada. Istraživanja kažu sledeće..

koju pesmu da mu pustm

Kada su žene pod adrenalinom, koji podstiču  dobra muzika, atmosfera i piće, javiće se i osobama do kojih im nije naročito stalo. Čisto iz zabave. Vrlo često će to uraditi na očigled svih prijateljica, vrlo transparentno. Međutim sa muškarcima je priča drugačija. Istraživanja su pokazala da se muškarci u fazi pijanstva najčešće javljaju osobama do kojih im je stalo. Iako bi njihova poruka mogla biti štura, zapravo ima mnogo veću težinu od poruke koje u sitne sate šalje žena.

telefon-tamara

Naravno da izuzeci uvek postoje i da se ne možemo potpunosti osloniti na ovu tvrdnju, ali ako vam se neki muškarac javi u sitne sate, znajte da nije slučajno ukucao baš vaš broj.

beogradnocu.com