Stefan Braun, vesti

Ivan Zeljković Milioner se provodi u Stefan Braunu.

Kako to obično biva nedeljom u klubu Mr. Stefan Braunu, organizovana je još jedna fenomenalna žurka. Na sinoćnoj žurci u centru pažnje bio je voditelj Ivan Zeljković koji je ovog puta iskoristio priliku da uživa u odličnoj atmosferi u društvu svojih prijatelja.

Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner karijeru je započeo kao voditelj u beogradskim radio stanicama Pingvin, Naxi i Radio 063 da bi od 2002. godine postao voditelj kviza “Želite li da postanete Milioner”. U martu 2005. godine Ivan je osnovao produkcijsku kuću Advantage koja je pored “Milionera” radila na projektima “Keš Taxi”, “Kuća snova” i “Narod protiv”. Kako se naš Zeka proveo u klubu Mr Stefan Braunu, pogledajte u galeriji fotografija beogradnocu.com i uverite se.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras, kako to obično biva ponedeljkom u klubu Mr. Stefan Braunu, organizovaće se još jedna humanitarna VIP žurka, a brojne estradne ličnosti odazvaće se pozivu da pomognu onima kojima je pomoć neophodna. Za muziku će biti zadužen DJ Petar I DJ Bolla. Utorkom je fenomenalno veče devedesetih, dok je srdedom Special night – promo žurke. Svakog četvrtka najveća gužva je u klubu Mr Stefan Braun jer je na repertoaru Hip Hop i RnB žurka, uz Grua i DJ Playu. Ovo je veče kad se gosti opušteno obuku I dođu da se onako pošteno izđuskaju i provedu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Veliki šank na sredini kluba je glavno mesto dešavanja, pa ni u petak ga nemojte zaobići kada je na repertoaru New Club Sound. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke, oskudno odevene, završe igrajući na šanku.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Interesovanje je iz dana u dan sve veće, a žurke na sve višem nivou. Atmosfera koja vas očekuje, kao i uvek, u Stefan Braunu je neponovljiva! Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Stefan Braun. U iščekivanju naredne žurke, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com