Beograd, Najave, Nova godina, Poznati, vesti

Naš portal beogradnocu.com ima raznovrsnu ponudu za Novu godinu koja će odgovarati svačijem stilu i ukusu, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše.

Ovog puta, posvetićemo se spektakularnim klupskim žurkama u najpopularnijim klubovima u Beogradu koji će definitivno ispuniti sva vaša očekivanja.

Klubovi su se potrudili da pripreme prigodne dočeke, a najspektakularnije odbrojavanje ponoći je zabeleženo na sledećim mestima.

Evo šta se sprema!

 

1. KLUB TEATRO

teatrongpromo

Iz godine u godinu jedan od najboljih dočeka Nove godine je u klubu Teatro. Najveća i najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu sprema spektakularan doček i ove Nove 2016. godine uz fantastičnu atmosferu za koju će se pobrinuti Maya Berović! Cena karte je 20 eur, a rezervacije se posebno plaćaju. Rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za jedan od najboljih dočeka ikada!

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Teatro

 

2. KLUB CINEMA

lexington

Ne propustite najluđi doček Nove godine u klubu Cinema. Za fenomenalan provod i sjajnu atmosferu te večeri zadužen je Lexington bend koji će se pobrinuti da novogodišnji provod bude spektakularan i nadmaši sva vaša očekivanja! Osim odlične muzike čeka vas neverovatan izbor stranih pića. Rezervišite vaše mesto na vreme!

Više informacija o dočeku na Nova godina u klubu Cinema

 

3. KLUB TILT

tiltng (1)

Klub Tilt je jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu poznat po dobroj zabavi, vrhunskim žurkama, kvalitetnim DJ-evima i izvođačima i lepim devojkama. Ukoliko ste željni spektakularnog dočeka u fantastičnom ambijentu i vrhunskoj atmosferi za koju će biti zaduženi Dj Mirko i Dj Meex onda je ovo mesto definitivno za vas. Cena karte za mesto na šanku je 1500 dinara a rezervacije se dodatno plaćaju. Rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za jedan od najboljih dočeka u gradu!

Više informacija o dočeku na Doček Nove godine u klubu Tilt

 

4. KLUB BETON

BETONNG

Okupljanje iskusnih urbanih clubbera i ljubitelja dobrog elektronskog zvuka je kao i uvek u jednom od najboljih klubova u gradu - Betonu! Ukoliko ste ljubitelj elektronske muzike onda je ovo pravo mesto za vas da dočekate Novu godinu. Atmosfera će biti van kontrole jer će za istu biti zaduženi renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore! Cena karte je 20 eur a rezervacije su besplatne ili se dodatno plaćaju u zavisnosti od iste.

Više o dočeku na Doček Nove godine u klubu Beton

 

Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku:

www.beogradnocu.com/docek-nove-godine/

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com