Čudna Noć, Fensi Kafana, Kod Glumca, Nova godina, Stara Pesma

Da li ste već odlučili gde ćete proslaviti Novu 205. godinu u Beogradu? Ko nije, imamo zanimljive "kafanske" predloge za vas.

Ukoliko ste izbirljivi, a želite da se to veče provedete sjajno uz: odličnu živu muziku, pravi sevdah, boemsku atmosferu, sjajno i veselo društvo, i da za pristojan iznos novca ne budete uskraćeni ni za šta, ovo su mesta za vas:

Kafana Kod Glumca

Nova godina

Neka vaš izbor za doček Nove 2015. bude svima dobro poznata i popularna Kafana Kod Glumca! Za vrhunski muzički program biće zaduženi Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić koji će napraviti veče za pamćenje. Cena karte za BARSKI STO je 35 evra po osobi, dok je KAFANSKI STO 40 evra po osobi. Za ovu jedinstvenu cenu imate all inclusive ponudu, odnosno neograničenu konzumaciju domaćeg pića tokom cele večeri i bogato srpsko meze.

Kafana Stara Pesma

Stara-Pesma-ng2015

Ako ste raspoloženi da za doček budete blizu Sajma, pravi izbor kafane je Stara Pesma. Popularna kafana koja je zavela skoro sve Beograđane spremila vam je svakakva iznenađenja za ulazak u Novu 2015. godinu. Za sjajnu atmosferu u ovoj noći i na ovom mestu, biće zaduženi upravo spektakularni - Balkan Expres Bend. Ova ekipa nastala je 1997. godine i na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Cene karata za ovaj spektakl su 35 evra za barski sto i 40 evra za kafanski sto, a u cenu je uračunato bogato meze i neograničeno konzumiranje domaćeg pića.

Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana

Ludi i nezaboravni doček Nove godine u kafani Fensi Kafani uz fenomenalnu Vesnu Zmijanac i Nenada Cvijetića. Ova žurka koštaće vas 49 eura, a u cenu karte je uračunato piće i predjelo. Za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, kao i pravog meraklijskog uživanja u sofisticiranom i elegantnom ambijentu, pravi izbor nesumnjivo je kafana Fensi Kafana.

Kafana Flamingo Grand Bar

Flamingo-ng2015

Doček Nove godine 2015 u kafani Flamingo Grand Bar. Za sjajan muzički program biće zadužen Ćiki bend. Ono što je sjajno, jeste da za samo 2.000 dinara za dame, odnosno 3.000 dinara za muškarce, imate all inclusive uslugu i neograničenu konzumaciju domaćih pića, kao i švedski sto.

Kafana Čudna Noć

Kafana-Čudna-Noć

Drugi predlog kafane na listi za doček Nove godine 2015 je u kafani Čudna Noć. Za muzički program će biti zadužen Pozitiv bend. Ova odlična ponuda koštaće vas samo 35 evra, a u cenu karte je uračunato domaće piće: pivo (Lav, Heineken), sokovi (gazirani i negazirani), vino (crno belo i rose), rakije (medovača, kajsija, dunja, šljiva), pelinkovac, vermut i vinjak, strana pića (Smirnoff, Johnnie Walker, džin i tekila) kao i meze.

Gradska Kafana Trg

Gradska-Kafana-Trg

Treća kafana na našoj listi za doček Nove 2015. je Gradska Kafana Trg. Zabavljaće vas Negro bend koji već mesecima ovde pravi neviđenu atmosferu.  Za samo 35 evra uživaćete u neviđenom repertoaru, domaćem piću i hrani, a sve koji rezervišu barski sto ili sto za sedenje čeka flaša stranog pića (Ballantines, Absolut vodka) po izboru kao dobrodošlica! Za rezervaciju separea čekaju vas dve flaše stranog pića po izboru. Ostala ekskluzivna pića (Jack Daniel's, Belvedere, Chivas, Moet) možete poručiti po promotivnim cenama od čak 50%! Detalje možete videti na našem portalu.

 Kafana Carska Ohota

Carska-Ohota

Još jedna sjajna kafana u kojoj možete dočekati vrhunsku Novu godinu je kafana Carska Ohota. Pevaće vam Vlada Grujić i Snežana Matić, a za samo 30 evra za barski sto, odnosno 40 evra za kafanski sto, imaćete sve! U cenu je uračunato BOGATO meze i neograničena konzumacija domaćeg pića tokom cele večeri.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com