Magazin

Priča o horoskopu i muzici... Čak i ptice na grani smislile bi bolja pitanja za prvi dejt. No, svi smo se pomalo ulenjili pa priča o horoskopu nekada dobro dođe. Da se ne mučimo kad već znamo ishod. Međutim, postoje oni koji bi možda želeli da budu nešto drugačiji. Mi smo tu da pripomognemo. Ne mozgajte previše, ovo su neka od kreativnih pitanja za prvi dejt...

kafana-kod-ministra-par

Žene uvek možete pitati imaju li neku tajnu veštinu. Ovo pitanje može biti vrlo dvosmisleno, a dovoljno inspirativno da se svaka žena raspriča i oseti bitnom.

kafana-lumperaj-par

Ako imate problem sa humorom, trudite se da ne pričate viceve, jer možete doživeti takozvani transfer blama, ali zato uvek možete baciti  kratku foru o nekom aktuelnom događaju. Kao što je danas glavna fora na netu naš političar iz Jagodine.

kafana-kod-ministra-parNajgori posao koji si ikada radio? Koliko god da zvuči obično, ovo pitanje je sasvim na mestu zato što mnogi (naročito oni koji su postigli nešto u životu) vole da se pohvale nekim teškim ili čudnim poslovima koje su davno radili. Ova priča može biti interesantna za opuštanje i početak razgovora.

kafana-limun-zut-par

Igra "davanja imena ljudima u klubu" može biti takođe interesantna za razbijanje monotonije. Za one koji je ne znaju, vrlo su prosta pravila. Kao što mnogima neki ljudi liče na pojedine životinje, tako nekoj plavuši u separeu "stoji" ime Sandra, a di- džeju recimo Marko. Ukrstite vašu kreativnost i osećaj, proverite da li isto gledate na ljude...I naravno, ne zaboravite da se uvek možete vratiti na priču o tome kako se u krevetu slažu Jarac i Devica. Sigurica je sigurica.

beogradnocu.com