Lavirint, Najave, vesti

Posle fenomenalnog otvaranja, vozimo vas kroz jos jednu ludu nedelju u klubu Lavirint! Ovog utorka, očekuje vas vrela energija uz salsa udruženje Agua. U neverovatnoj Salsa'n'Sex večeri, brzinski će vas naučiti vrelom letnjem plesu, nasmejati, ali i otkriti vam koliko možete da budete zavodljivi jer je ples vertikalna projekcija horizontalnih želja.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Narednog dana, spremite se za Belgrade karaoke star - karaoke majstori počinju kvalifikacije u trci za ludu nagradu za najbolje pevačko grlo: 50.000 dinara, studijski album i profesionalni spot. Izađite na mikrofon i pokažite šta umete. U četvrtak je Noblesse - glumci iz Pozorišta na Terazijama vas obaraju sa nogu i preznojavaju celovečernjom đuskom. Mislite da možete da izdržite ultimativni šou? Proverite u Lavirintu.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Lucky Friday u petak uz Coolarese i  Happy hour od 22h do 23:30h - naručite dva piva - dobijete tri, naručite dve rakije - dobijete tri! U subotu nastupa Petar Božović,  a kasnije bend Nevreme. Za kraj nedelje sledi obračun bendova. Probrani mladi autorski i cover bendovi dobijaju šansu da se pokažu i da odličnom svirkom zasluže glavnu nagradu - 100.000 i studijski album. Izađite iz studia i garaže i dođite u Lavirint!
klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com