Freestyler, Kolumne, vesti

Izlazite sa muškarcem Strelcem-Evo kako ćete prepoznati da vas laže.

Muškarac rođen u znaku Strelca i te kako može da bude fatalan. Nepopravljivi egosita, koji voli da se igra i misli da su sve žene njegove, lako će se poigrati i sa vama, zašto da ne. Ako već duže vreme sumnjate u njegovu vernost i istinitost onoga što vam govori, evo kako ćete prepoznati da vas laže.

Vi se već duže vreme pripremate da razgovarate sa njim, a on to vešto izbegava raznim "nepostojećim" obavezama i kada se nađete on sve prebacuje na neozbiljnost i zezanje, naravno njemu je najbitnije da sex funkcioniše. Ako duže vreme ne možete sa njim ozbiljno da porazgovarate i ako stalno na svoj strelački način uz puno šarma menja temu i uverava vas da je sve kako treba, to bi mogao da bude ozbiljan znak da nešto nije u redu.

Pokušaće da prebaci krivicu na vas, samo da sakrije ono što zaista radi. Vi ste krivi za sve, što se ređe viđate, što je na semaforu baš sad crveno, a ne zeleno svetlo, dakle za sve. Kada on flertuje sa nekom drugom reći će da to ustvari vi radite i da prebacujete krivicu na njega. I tako, izmisliće poduži spisak sa raznim stavkama i pripisati ih vama, samo da sebe izvuče iz situacije. Naravno ovo će raditi ako mu je još stalo da vas zadrži, ako nije, Strelac će biti vrlo otvoren i reći vam da ste dvojka!

 

beogradnocu.com