vesti

Iznenađenje u klubu Hill pred Novu Godinu.

Ove večeri klub Hill pobrinuo se da vam ugodi, a za to je večeras zadužen jedinstveni Allegro Bend. Klub Hill čini sve da vam ovo veče kao i ceo vikend bude fenomenalan. Dobro poznat javnosti, Allegro Band, sastavljen je od vrsnih muzičara koji su iz Obrenovca. Sladjana ženski vokal grupe koja odlično svira i pravi veoma dobru atmosferu, ranije je pevala u grupi Frenky.

Pesme koje su ih izdvojili iz mase novokomponovanih pop-folk grupa su “Kao da nema me”, “Živim za to” bi mnoge druge. Allegro Bend gostuje u mnogim klubovima širom ex YU kao i u mnogim klubovima u inostranstvu. Ne propustite ovaj veoma traženi bend koji nastupa u klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill važi za jedan od najboljih klubova u Beogradu, a svojim muzičkim repertoarom iz nedelje u nedelju opravdava vaše poverenje. U klubu Hill ćete se uvek nesumnjivo dobro provesti, uz najbolje zvuke, najlepše devojke i igranje do ranih jutarnjih časova. Klub Hill je jedno od vodećih mesta za noćni provod u Beogradu, poznat po usluzi na vrhunskom nivou, najluđem noćima u gradu, gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Naime, klub Hill je spremio i specijalnu poslasticu za svoje verne goste, pa je tako najavio nastup jednog neponovljivog i jedinstvenog pevača pred Novu Godinu, tačnije 26.decembra. Jednog od retkih koji može dvaput uzastopno da napuni Arenu. Njegove pesme pogađaju direktno u srce, a govorimo upravo o Aci Lukasu!

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Aca Lukas je pevač broj 1 kada je folk u pitanju, a kad krenu njegove pesme “Lična karta”, “Pesma od bola”, “Dođi gore” - čaše su na podu, a noge na stolu. Ne propustite fenomenalan provod u klubu Hill i nastup folk zvezde Ace Lukasa.

Obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Hill možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju. U iščekivanju ovih fantastičnih nastupa, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com