Holivud, Kolumne, vesti

Iznenadiće vas koliko su visoke i teške najpoznatije lepotice svetskog šou biznisa! Zajedničko za muškarce i žene je da su seks simboli najčešće u "malom pakovanju".

1. Kortni Kardašijan: U jednoj epizodi njenog rijalitija Kortni se merila i vaga je pokazala 52 kg. Delovala je vidno potresena jer je želela da se, posle porođaja, vrati na 43 kg. Iako je visoka samo 152 cm, opšte je mišljenje je da je željena kilaža premala.

Iznenadiće vas koliko su visoke i teške najpoznatije lepotice svetskog šou biznisa.jpg1

2. Bijonse: Iskreno je priznala da je, ugojivši se 30 kg u trudnoći, imala čak 90 kg. Ali, uspela je da smrša i zategne svoje telo, pa sada ima 58 kg, što je za njenu visinu od 170 cm savršeno.

3. Niki Minaž: Visoka je 162 cm, a teška 63 kg. Ipak, ne pada joj na pamet da smrša jer bi tako, kako kaže, izgubila svoje glavne adute, guzu i grudi, na koje je ponosna i po kojima je poznata.

Iznenadiće vas koliko su visoke i teške najpoznatije lepotice svetskog šou biznisa.jpg2

4. Keli Bruk: ova seksi lepotica je izjavila da sada, u 35-oj godini, ima 6 kg više nego kad je bila u dvadesetima. Visoka je 167 cm i kaže da ima idealnih 57 kg, ali da ih s mukom održava napornim treninzima u teretani i redovnim seksom.

5. Nikol Šerzinger: Zgodna Nikol je visoka 165 cm i teška 54 kg. Nosi konfekcijski broj 34. Poznato je da je imala dosta problema sa anoreksijom, ali se trudi da se hrani redovno i zdravo. Ponekad sebi dopusti porciju palačinaka s bananom. Kaže da njena težina varira 5 kg.

Iznenadiće vas koliko su visoke i teške najpoznatije lepotice svetskog šou biznisa

6. Rijana: Kada je bila najmršavija nosila je konfekcijski broj 32, ali je potpuno izgubila guzu, kaže prekrasna Rijana. Zato je pažljivom ishranom dovela telesnu težinu do 57 kg, garderobu do broja 36, što je dobra mera za njenu visinu od 173 cm.

 

Foto: imdb.com, thedailybanter.com

beogradnocu.com