Fensi Kafana, vesti

Jadranka Barjaktarović  u Fensi kafani!

Atraktivna pevačica Jadranka Barjaktarović u pratnji sjajnog Fensi Benda, nastupiće večeras u popularnoj i jedinstvenoj Fensi kafani. Dobar provod zagarantovano ne izostaje, sudeći po dosadašnjim dešavanjima u toku ove sezone Fensi kafane, koji su neprevaziđeni.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Jadranka Barjaktarović poznata je i kao jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnoj sceni. Gde god da nastupa, svojim hitovima odmah napravi fenomenalnu atmosferu, koja ne prestaje do poslednje pesme. Svoju neverovatnu energiju ova harizmatična devojka i zvezda Granda vrlo lako prenese na svoju publiku, pa je raspoloženje uvek vrhunsko. Zato se njeni nastupi prepričavaju i zato je unajmljuju da peva u najboljim noćnim klubovima i kafanama.

Podsetimo, Barjaktarovićeva je nedavno bila na reality show - Farma kada je posetila imanje u Lisovićima i bila gošća na žurci koju Zadruga organizuje farmerima svakog petka.

Kafana Fensi kafana predstavlja idelno mesto za vaš provod, a ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, ovaj petak je dan koji ne smete propustiti!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Do kraja nedelje, takođe spektakularan provod vas očekuje u Fensi kafani.
Subota 12. oktobar, rezervisan je za nastup Nenada Cvijetića I Sanelu, a nedelja za Andreanu Čekić i fenomenalnog Kosmajca.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Fensi kafani fotografišući najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u Fensi kafani  možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com