Fensi Kafana, vesti

Jami i ovog četvrtka u Fensi Kafani!

U četvrtak 17. oktobra u popularnoj beogradskoj Fensi Kafani nastupiće jedna od najvećih zvezda domaće estradne scene – Jasna Milenković Jami! Kao i uvek u Fensi Kafani uz velike hitove očekuje vas najbolja atmosfera u gradu!

Pevačica Jasna Milenković Jami, pored svojih mnogobrojnih hitova, koje svi vi dobro znate, pevaće i numere svojih kolega sa estrade. Svojim vrhunskim vokalom u Fensi Kafani napraviće pravi spektakl, što je i svojstveno ovoj poznatoj folk pevačici. Podsećamo da je godine 1994. Jami snimila album Čokolada koji joj je doneo titulu pevačice godine, a tada je važila i za jednu od najseksipilnijih žena u Srbiji!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

I nakon četvrtka provod u Fensi Kafani dominira u odnosu na veliku beogradsku ponudu. U petak 18. oktobra vaši domaćini biće Biljana Sečivanović i Fensi Bend, a samo dan nakon njih, u subotu, očekuju vas Nenad Cvijetić i Sanela. Za vaš nezaboravan provod nedeljom zaduženi su, kao po običaju, Andreana Čekić i Kosmajac, dok se u sredu 23. oktobra možete provoditi uz Srpsko – grčko veče, tačnije uz Mirka Gavrića i Ellu.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u Fensi Kafani, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u Fensi Kafani. Ne propustite!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com