Beograd, Najave, Najbolje kafane, Poznati, vesti

Folk zvezda, Jana Todorović nastupaće večeras u kafani Staro Drvce (Mlinarev San)!

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda i vrele atmosfere uz sjajnu muziku onda ovaj događaj ne smete propustiti! Poznata po držanju atmosfere na najvišem nivou, Jana nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi koji budu došli na ovaj spektakl imaće prilike da čuju njene najveće hitove poput Robinja, Crna kutija, Lune lune i mnoge druge. Janin izbor pesama je uvek za svaku pohvalu tako da vam savetujemo da se skroz prepustite uživanju uz najveće hitove narodne muzike.

Cena ulaza je 500 rsd, a rezervacije su obavezne. Spremite se za fantastičan provod koji će sigurno nadmašiti vaša očekivanja. Vidimo se!

staro drvce

Fotografisano u Kafani Staro Drvce (Mlinarev San)

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

starodrvce

Fotografisano u Kafani Staro Drvce (Mlinarev San)

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com