• Smederevski Put 17
    Beograd, Leštane
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Staro Drvce (Mlinarev San) nalazi se u ulici Smederevski Put 17, odnosno u Leštanima.  Staro Drvce (Mlinarev San)  pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. Kafana Staro Drvce (Mlinarev San) prima 250 gostiju koji će imati priliku da na jednom veoma lepom i specifičnom mestu dožive duh prave kafane.

Kafana Staro Drvce (Mlinarev San)  je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 3h iza ponoći. Repertoar koji vas čeka u kafani Staro Drvce (Mlinarev San) je zaista pravi kafanski onaj koji podseća na kafanu iz najboljeg doba, ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu.

Staro Drvce (Mlinarev San) je kafana koja u svakom smislu brine o svojim gostima i pruža im bezbrižne momente ispunjene radošću, dobrom pesmom i velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ovde osobe različitih afiniteta mogu pronaći svoje utočište.

Arhitektonski sklop lokala je takav da loše mesto ne postoji. Ono što je takođe važno istaknuti jeste posebna ljubaznost i gostoprimljivost izuzetno profesionalnog osoblja, koje će učiniti da svaki trenutak proveden u ovoj kafani bude za pamćenje. Ovde ćete se garantovano osećati kao holivudska zvezda. Takođe, bitno je istaknuti da kafana Staro Drvce (Mlinarev San) gaji tradiciju veoma pristojnih i niskih cena, a neretko su tu i neverovatne promocije alkoholnih pića, koje dodatno pogoduju vašem džepu.

Kafana Staro Drvce (Mlinarev San) je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, ovo mesto je čista emocija i to ona kafanska, prilika da se lepo provedete i veslite do ranog jutra. Sve što ste ikada želeli od kafane imate u kafani Staro Drvce (Mlinarev San), dođite da se u to i uverite. Ono što je sigurno, iz kafane Staro Drvce (Mlinarev San) uvek ćete izaći raspoloženiji nego što ste u nju ušli, i garantovano sa željom da je ponovo posetite.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Staro Drvce (Mlinarev San)
Average rating:  
 1 reviews
 by Misko

pravi san


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Staro Drvce (Mlinarev San)