Najave, vesti

Neraskidivo povezan sa razvojem globalnog fenomena elektronske plesne muzike kao originalni član legendarne grupe Technotronic, MC Eric Martin, višestruko nadareni muzički producent, podjednako je uspešan i upoznat i sa klupskom i sa hip-hop muzikom. Zahvaljujući svom radu pod imenom Me-One, dospeo je u uži izbor za najveće muzičko priznanje u Velikoj Britaniji - Mercury Music Prize - a pod imenom MC Eric je takođe razvio i inovativni DJ nastup koji ne poznaje granice, kao i ozbiljnu karijeru producenta house muzike.

Grupa Technotronic je 1989. brzo osvojila svet svojim prvim megahitom Pump Up The Jam - numerom koju danas mnogi smatraju neprevaziđenim klasikom house muzike. Eric je sa svojim kolegama Joom Bogaertom i Manuelom Kamosi ostvario dugačku i uspešnu karijeru kao član grupe Technotronic. Klupski i hitovi top lista među kojima su i Get Up! (Before The Night Is Over), kao i This Beat Is Technotronic, omogućili su grupi da proda više od 14 miliona nosača zvuka.

Nakon Technotronika, pod imenom Me-One je objavio dva solo albuma na kojima je sarađivao i sa hip-hop legendama kao što su Guru i grupa The Roots, a albume su sjajno prihvatili i publika i muzički kritičari.

Techontronic

Tokom 2012. se ponovo usredsredio na plesne podijume i trenutno u saradnji sa još jednom legendom britanske plesne muzike - Shaunom Escofferyjem - razvija svoj autentični izraz u okviru savremene scene house muzike.

MC Erikov DJ nastup spaja generacije i različite izraze koje je razvio tokom svoje muzičke karijere kombinovanjem klasičnog house zvuka i savremenih producentskih tehnika. Koristeći sopstvenu kombinaciju programa, klavijatura i MIDI kontrolera, Eric održava "živi" element u svojim DJ nastupima i stvara okruženje u kom ima mogućnost da menja i remixuje numere tokom samog izvođenja. Oplemenjujući veštinu rada na gramofonima upotrebom programa koji omogućuju producentske zahvate uživo, Erikova kreativnost se oseća u svakom aspektu njegovog seta dok bez greške na licu mesta prerađuje house klasike kako bi ih prilagodio onome što savremena publika želi da čuje na plesnom podijumu. Povrh svega, Eric takođe koristi mikrofon i održava živu komunikaciju sa svojom publikom, oživljavajući tako dane njujorških old school block party zabava i, istovremeno, čuva veštinu istinskih DJ legendi.

Ukratko, MC Eric kombinuje najbolje elemente živog nastupa sa svojom jedinstvenom veštinom na gramofonima kako bi stvorio dinamičan DJ šou koji će vas sigurno ostaviti bez daha 11. oktobra u Kombank areni - onako kako dugi niz godina oduševljava i ljubitelje dobre plesne muzike širom Evrope i celog sveta!

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com