Krčmarica, Najave, vesti

Jedino mesto koje toči vino često.

Krčmarice, još vina natoči , da pijemo sve do kraja noći! Upravo tako će i biti ove nedelje u kafani Krčmarica! Samo ovog petka, 21. marta, peva Bend Za Vašu Dušu sa Vladimirom Grujićem.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica u samom centru grada predstavlja mesto koje odiše tradicijom starih kafana. Ah,ta Krčmarica… poneće vas kao rujno vino, daleko i visoko, uz najlepše zvuke muzike i glas izuzetnih pevača… samo se vi prepustite užitku, neka Krčmarica radi za vas..

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Subotom, 22. marta, sa vama je Mamurluk Bend koji će u kafani Krčmarica prirediti zabavu koju će pamtiti svi prisutni. Kafana Krčmarica je poznata po kvalitetnim provodima, a odabrana ekipa svraća na ovo mesto, upravo zbog dobre zabave koju traži.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Fotografije iz ove popularne prestoničke kafane možete pogledati u našoj galeriji. Na njima ćete moći da vidite samo delić onoga što vas očekuje. Rezervacije, kao što već dobro znate, možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com