vesti

Jedinstven provod u kafani Balkanika.

Iz popularne kafane Balkanika poručuju: “Svake srede zezamo krizu!” Naime, ova prestonička kafana pronašla je način kako da se izborimo sa finansijskim poteškoćama, a da to ne utiče na naš provod. Vrlo je lako – u kafani Balkanika ove srede očekuju vas promotivne cene pića!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

U kafani Balkanika možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Provod u kafani Balkanika, odnosno cene pića su duplo jeftinije od klubova. Smirnof 0.7L dostupan je po ceni od 4.830 dinara, dok su Johnny Walker i Ballantines 0.7L dostupni po fantastičnoj ceni od samo 5.520 dinara. Za 7.400 možete dobiti flašu Jack-a, dok je Chivas 8.000 dinara. U ponudi kafane Balkanika takođe su rakije od litar, u zavisnosti od izbora, cene se kreću od 4.620 do 5.445 dinara. Uz svaku naručenu flašu žestine, kao po običaju, dobijate gratis 5 Guarana.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se. Pored fantastičnih cena, vašem provodu doprineće i fenomenalni Slobodan Miletić koji ce vas zabavljati do ranih jutarnjih časova.  Ako kojim slučajem propustite provod sa Slobodanom Miletićem, grešku možete ispraviti već u petak, kada vas u kafani Balkanika očekuje Tabu Bend & Marija Galić Solaja, ili u subotu, kada je na muzičkom repertoaru Antipico Band.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Balkanika možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.  U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com