Fensi Kafana, vesti

Jelena Gerbec sredom u Fensi kafani!

Atraktivna pevačica Jelena Gerbec nastupiće i ove srede 25. septembra u popularnoj Fensi kafani. Uz Jelenin fantastični vokal, zabavljaće vas i izvrsni Balkan Bend. Dobar provod zagarantovano ne izostaje, sudeći po dosadašnjim dešavanjima u toku ove sezone Fensi kafane, koji su neprevaziđeni.

Gde god da nastupa, mlada pevačica Jelena Gerbec svojim hitovima “Vreme za nevreme” i “Nek ti bude” odmah napravi fenomenalnu atmosferu, koja ne prestaje do poslednje pesme. Svoju neverovatnu energiju ova harizmatična devojka vrlo lako prenese na svoju publiku, pa je raspoloženje uvek vrhunsko. Njeni nastupi se dugo prepričavaju, uvek u superlativu, a pred njenu svirku se uvek traži jedno mesto više!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U Fensi kafani do kraja nedelje, takođe spektakularan provod. Četvrtak 26. septembar rezervisan je za nastup velike zvezde naše estradne scene, Jasne Milenković Jami, a svoj vikend ovde možete izvrsno započeti uz Katarinu Živković i Fensi Bend, koji nastupaju ovog petka. U subotu 28. septembra scenu će deliti Nenad Cvijetić i Sanela, koji uvek naprave neponovljivu atmosferu. Nedelja, kao što ste već navikli, je dan u znaku atraktivne Andreane Čekić i Kosmajca.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za nastup Jelene Gerbec, ali i za sva najavljena dešavanja u Fensi kafani. Rezervacije su obavezne zbog uvek velikog interesovanja koje vlada za najbolju prestoničku kafanu.

U iščekivanju vašeg neponovljivog izlaska, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente provoda u Fensi kafani. Pogledajte kako izgleda najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com