Najave, Stari Blay, vesti

Ovaj četvrtak, 13. avgust, u kafani Stari Blay učiniće nezaboravnim Jelena Kostov i Petar Mitić, koji će se pobrinuti za što bolju atmosferu. Dođite i uživajte uz dobre pesme, dobro vino, sa dobrim društvom u jedinstvenoj kafani Stari Blay. Vidimo se!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Četvrtak je Veče prijatelja i cene su prijateljske: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

U petak u kafani Stari Blay najlepše Veče Džentlmena i Dama i ekskluzivno gosotvanje Sanje Đorđević, a sa vama će biti i vaši domaćini Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U subotu, 15. avgusta, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović. A u nedelju, 16. avgusta čeka vas Veče starih pesama: Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović.

U ponedeljak, 17. avgusta u kafani Stari Blay, čeka vas neviđeni i nezaboravni spektakl - Veče poznatih. Očekuje vas koncert  Dejana Matića. Vidimo se!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com