Poznati, vesti

Jelena i Seka:isti ukus za trening. Jelena Karleuša je poznata kao žena od stila, nepogrešivo spaja neuklopive odevne komade i diktira trendove. Kad ona nešto ponese, pitanje je sata kad ćete na ulici sresti devojku sličnog izgleda.

jelena i seka.jpg1S druge strane, Seka Aleksić malo je lutala tokom svoje karijere, kad je stil u pitanju. Danas se vešto snalazi u kombinovanju i krajnji rezultat je odličan. Sećamo se njene uvijene plave kose i šiški tik iznad očiju, frizure koju su devojke masovno kopirale. Ume Seka.

jelena i seka.jpg2

Međutim, ove dve dame nam u ovoj priči nisu interesantne samo zbog toga. Poznato je da se izbegavaju, a neretko i potkače u tvitovima i izjavama. Ali, ipak imaju nešto zajedničko, iako će verovatno obe to zdušno poreći. Kad treniraju, nema zezanja. Tegovi, trčanje, sklekovi, vijača, zebraste helanke... Zebraste helanke? Seka je s početka ove godine htela da se pohvali rezultatima vežbanja, pa je okačila sliku na kojoj diže tegove. Mnogi su ismejali njen izbor odeće, tačnije dezen helanki.

jelena i seka4

Jelena Karleuša je pre dan, dva objavila slike s treninga. Zadihana, stilizovana Jelena ponela je iste helanke kao Seka pre više od 6 meseci. Provokacija marketinškog majstora ili misli da njoj to može proći bez podsmeha? Procenite sami.

jelena i seka3

 

beogradnocu.com