Fensi Kafana, Najave, vesti

Jelena vam večeras obećava haos.

Kafana Fensi Kafana nudi beskrajno dobre provode i noći za pamćenje. Ona je za jako kratko vreme stekla epitet najbolje kafane u Beogradu! 

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Večeras u ovoj idili kafanske senzacije, imate priliku da se proveselite uz fenomenalnu Jelenu Kostov i Balkan Bend. Sve što je postigla ova pevačica na početku svoje blistave karijere duguje isključivo svom glasu, talentu i profesionalnom odnosu prema poslu. Upoznali smo je u "Zvezdama Granda", u kojima je na kraju u Beogradskoj Areni zauzela 7. mesto.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Subota, 29. mart, očekuju vas Nenad Cvijetić i Sanela, dok je nedelja rezervisana za Andreanu Čekić i Kosmajca. Oni svake nedelje naprave sjajan štimung uz stare narodnjačke hitove, ali i svoje pesme. Pokazali su se kao veoma uspešan duo i već su navikli posetioce Fensi Kafane na odličnu atmosferu.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana je totalno kafanasko, a fensi ludilo! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com