Parlament, vesti

Jeru The Damaja u klubu Parlament.

U popularnom klubu Parlament, koji predstavlja imperativ beogradskog noćnog života, u četvrtak nastupiće Jeru The Damaja. Očekuje vas pravi spektakl i žurka kakvu naša prestonica još uvek nije doživela. Start je zakazan za 23 h.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

U pitanju je nastup legendarnog mc-a iz Brooklyna, koji je autor Hip-Hop klasika The Sun Rises in the East. Jeru The Damaja, njujorški Hip-Hop veteran karijeru je je započeo još kao klinac krajem 80'tih repujući na blok partijima po četvrtima istočnog Njujorka. Po prvi put zvanično se pojavljuje 1992. na Gang Starr-ovom albumu "Daily Operation" kao gost na traci I'm the man. Dve godine kasnije izbacuje svoj prvi album, koji je proglašen za HipHop klasik i koji je uvršten u najboljih 100 Hip Hop albuma svih vremena. DJ Premier - ova produkcija i Jeru-ovo umeće na mikrofonu učinili su ovaj album klasikom, sa kojeg se izdvajaju hitovi kao što su Come Clean, Cant stop the prophet i Da Bichez.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Tokom svoje više decenijske karijere nastupao je širom sveta i saradjivao sa najvećim imenima muzičke industrije kao što su Dj Premier, Guru, Groove Armada, Dj Cut Killer, Dj Honda. Semplovali su ga Chemical Brothersi u svojoj pesmi Rize up. Wrath of the math naziv je sledećeg albuma koji izlazi 1996. i beleži veliki uspeh, stvari koje se izdvajaju su "Ya Playin' Yaself", "One Day", "Me or the Papes", "The Bullshit". Hereoes 4 hire, Divine Design i Still Rising nazivi su Jeru-ovih albuma koji su izašli u periodu od 1999. do 2007. a veliki uspeh beleže stvari kao što su "99.9 Pa Cent", "Verbal Battle", "Black Love" "War", "Rap Wars", "Rasta Powers" "The Crack". Početkom 2014. očekuje se izdanje novog albuma, koji je Jeru The Damaja najavio singlom Solar Flares.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Just Classix vas sa ponosom poziva da budete deo ove fantastične večeri. Za zagrevanje biće zaduženi popularni Dj Munja & Dj Kobazz - Just Classix Soundsystem.

Sve informacije vezane za koncert kao i za prodaju ulaznica možete potražiti na beogradnocu.com. Svoju ulaznicu možete obezbediti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Parlament, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.  U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com