Kolumne, vesti

Jeste sigurni da ste dobri u krevetu?

Ma koliko da Vas zanima odgovor kada je partner na vidiku, ovakvo pitanje se ne postavlja. Ali, pitati ga kad je rođen i time posredno doći do podatka šta je dotični u horoskopu, to već ide. A onda pogledate šta kažu astrolozi, pa ko kakve voli - neka izvoli.

Neustrašivi Ovan ne gubi vreme na predigru. Divlji seks na brzinu, bilo kad, bilo gde, uz uslov da on dominira.

jeste sigurni da ste dobri u krevetu.jpg2Senzualni Bik ima izoštrena čula. Atmosfera je deo seksa, ambijent raskošan, a predigra podrazumeva posebnu hranu i piće, muziku. To je za pamćenje, a sam čin...

Za Blizance nema tabua. Uzbuđuje ga pornografija, koriste razna pomagala, eksperimentišu dok opčinjeni slušaju bezobrazluke.

jeste sigurni da ste dobri u krevetu.jpg4Stidljivi i osetljivi Rak ne priznaje seks bez duge predigre i zavođenja. Voli poznat, najbolje kućni ambijent, svoj krevet... Egzibicije ne dolaze u obzir, a muzika pomaže.

jeste sigurni da ste dobri u krevetu.jpg3Samodopadljivi Lav voli luksuz i sve što je lepo. Partner, ambijent, mesto-to mora biti izuzetno. Stimuliše ih „glasan“ partner jer se hrani komplimentima.

Stidljiva, skoro ponizna Devica iznenađuje svojim umećem vođenja ljubavi. Predigra je važna, a naglašena urednost često predigru vidi u zajedničkom tuširanju. Misionarski položaj je čest, a među njima je dosta voajera.

jeste sigurni da ste dobri u krevetu.jpg5

 

beogradnocu.com