Jimmy's, Nova godina, vesti

Nova godina se bliži i vreme je da odlučite gde ćete provesti spektakularan doček. Naš predlog je da što pre rezrvišete vaše mesto na splavu Jimmy's!

U cenu ulaznice od samo 25 evra, uračunata je neograničena konzumacija hrane, kanapei i meze //finger food // kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića stranih i domaćih proizvođača.

SPLAV-JIMMYS-KRAJ

Za muzički program su zaduženi: Bend uživo - Bojan Savić i Zejna, Dr Iggy ( back to the 90’s ) i Dj Suport -The Revetilters (najbolja house muzika)Jimmy's 2015, vam je spremio nezaboravan doček, kvalitetna pića, odličan muzički program po vrlo povoljnoj ceni.

U cenu karte ulazi neogranićena konzumacija preko 26 vrsta domaćih i stranih pića. Tokom čitave ove večeri, moći ćete da konzumirate sve vrste vina, pivo, vodku, džin, pelinkovac, nekoliko vrsta kvalitetne rakije,vermut, vinjak, nekoliko brendova viskija, konjaka kao i likera. Takođe u ponudi ce biti i nekoliko najpopularnijih koktela kao sto su Sex on the Beach i Blue lagune. Naravno, od bezalkoholnih napitaka, na raspolaganju su svi gazirani i negazirani sokovi. Sjajna ponuda na splavu Jimmy's, a na vama je da je ne propustite!

unnamed4

 

Ukoliko želite da rezervišete barski sto, doplata na cenu karte je 20€ za koji se dobija flaša domaćeg pica po izboru, za visoko sedenje je 70€, za koje se dobija gratis flaša stranog pića po izboru. A najotmenija mesta, separei, kreću se od 100€ do 250€, uz koje se dobijaju dve flaše stranog pica po izboru, ovali hrane (meze, kanapei, finger food) i šampanjac sa prskalicama u ponoć. Za one sa najistančanijim ukusom tu su i dva best of separea velikog kapaciteta šija je cena 350€ koji imaju svog konobara. Nalaze se direktno ispred bine, a dobijate tri flaše stranog pića po izboru, šampanjac i hranu.

SPLAV-JIMMYS-2

Naravno, da ne zaboravimo,  iako je zimska sezona još uvek u toku, splav Jimmy's poseduje i grejanje, pa nećete morati da brinete o niskim temperaturama. Na vama je samo da se opustite i uživate u najboljoj muzici i vrhunskoj atmosferi koja vas očekuje.

Splav Jimmy's okuplja najkvalitetnije gradske ekipe i poznat je kao mesto na koje dolaze poznate ličnosti, sportisti i najlepše devojke.

Prelep ambijent splava Jimmy's, prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš na ovom splavu treba da dočekate Novu 2015 godinu.

Jimmys-ng20151

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com