Loft, vesti

Joey Negro 4. januara u klubu Loft.

DJ Joey Negro, pionir i superstar britanskog haus zvuka, nastupiće u subotu 4. januara u beogradskom klubu Loft. Popularni klub Loft za sam start 2014. pripremio vam je pravi spektakl kao nagoveštaj kakva godina očekuje sve one koji su verni ovom fantastičnom klubu. Klaberi, spremite se!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Dave Lee, poznatiji po pseudonimu Joey Negro, autor je planetranog hita „Make a move on me“, ali i jedan od najuspešnijih i najtraženijih umetnika kad je haus scena u pitanju. Poznat je i po svojim drugim pseudonimima, uključujući Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven Maize, The Sunburst Band, Sessomatto i Z Factor. Na razne načine bio je uključen u više od 200 produkcija, bezbroj albuma, a sam je stvorio veliki broj hit singlova. Osim „Make A Move On Me“ na toj listi su još i „Must Be The Music“, „Can't Get High Without You“ kao i „American Dream“ i ‘My Vision“, koju je izdao kao Jakatta u saradnji sa čuvenim pevačem Silom.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U klubu Loft očekuje se zaista sjajna atmosfera, uz dosta energije i naravno fenomenalnog zvuka koji će vas “voziti” kroz noć. Očekuje vas prava magija za miks-pultom, dok je plesni podijum spreman za vas. Ne propustite jedinstveno uživanje.

Serija gostovanja stranih DJ-eva, po kojoj je eminentni prestonički klub Julian Loft za kratko vreme postao poznat, nastavlja se i u 2014. godini! Nakon reprize Nove godine, kada je nastupio Mendo nastavlja se sa fantastičnim provodom. Ukoliko prvi želite da saznate šta vas očekuje u narednom periodu, redovno pratite vaš omiljeni  vodič kroz noćni život Beograda, jer ćete upravo tako saznati sve najbitnije informacije vezane za klub Loft, ali i ostala vodeća prestonička mesta.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne.

 

beogradnocu.com