vesti

Još jedan dan za provod u kafani Fenjer.

Zbog izuzetno velikog interesovanja i izvanrednog provoda prestonička kafana Fenjer otvara još jedan dan! U kafani Fenjer od sada ćete moći da uživate i četvrtkom, a prvi u nizu obeležiće Mirna Košanin i Miami Band.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Uz izvrsnu muziku, dosta pozitive i dobrog raspoloženja moći ćete da se provedete u četvrtak 31. oktobra. Kvalitetna muzika garantuje provod na svetskom nivou. Uz sjajan vokal zvezde Granda Mirne Košanin očekuje vas pravi spektakl. Jedna od najatraktivnijih mladih pevačica nesumnjivo će napraviti fantastičnu atmosferu. Ne propustite četvrtak u kafani Fenjer, da ne biste propustili Rakijadu! Veliki izbor za samo 100 dinara!

Nakon nastupa Mirne Košanin, u kafani Fenjer dobar provod se nastavlja. U petak vas očekuje bend 4 za groš, dok će subotu obeležiti Absolute Band.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Ono što je posebno interesantno za dame jeste to da kafana Fenjer nudi program za veselu devojku. Naime, u mogućnosti ste da osvojite himnu kafane za stolom i turu pića za celu ekipu, kao i besplatno šišanje, feniranje, manikir… Obavezno proverite same!

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u kafani Fenjer, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u kafani Fenjer.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u kafani Fenjer možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com