Beograd, Koncerti, Najave, vesti

Bijelo dugme je uvek bilo novo i drugačije – zato je, uostalom, i opstalo više od četrdeset godina. To je glavni razlog da smo mogli beskrajno da uživamo u svakom od tih dvadeset šest koncerata, koliko su ih dosad svirali u Beogradu.

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-3

Nakon dva fantastična koncerta koji su održani prošlog vikenda, Dugmići su, zbog nezapamćenog interesovanja, zakazali i treći, koji će se održati 26. novembra u "Areni". Prvi put, posle 11 godina, beograđani imaju priliku da uživaju u trodnevnom spektaklu najlegendarnije balkanske rok grupe. S pravom možemo reći da je njihova muzika obeležila odrastanje i mladost svih generacija od sedamdesetih godina prošlog veka do danas.

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-42

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-89

Bjelo Dugme je započelo svoju turneju u junu ove godine koncertom u Ljubljani, a zatim su usledili nastupi u preko četrdeset pet gradova širom sveta. Predviđeno je da turneja traje tri godine i da obuhvati šezdeset gradova od Aljaske do Australije, zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku i budite deo ovakvog neponovljivog događaja!

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-145

U nastavku ćemo pokušati da Vam dočaramo delić atmosfere sa prošlonedeljnih koncerata.

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-9

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-100

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-169

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-107

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-26

bijelo-dugme-day-1-2-by-marko-edge-6

beogradnocu.com