Beograd, Najbolje kafane, Plavi Anđeo, vesti

Kafana Plavi Anđeo je i ove nedelje za vas spremila spektakl! Večeras će za veselu atmosferu u idiličnom ambijentu biti zaduženi Mišel Gvozdanović i Sanja Barbi uz promociju vina kuće 0,2 za samo 120 din, dok vas u sredu čeka promocija svih koktela po ceni od 220 din a pevaju Petar Milosavljević i Kristina Radosavljević. U četvrtak vas očekuje prava anđeoska atmosfera uz Nenada Božića i Dariu Dejanović kao i promocija Smirnofa i 4 red bula za samo 4200 din.

andjj

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

U petak vas očekuje spektakl za koji će biti zaduženi Sanja Rilakovic Barbi i Stevica Kovačević i promocija Ballantines i 4 red bula 4200 din, dok će u subotu za vas pevati Libero band a na promociji će biti flaša Johnnie Walker-a za 4950 din. U nedelju vas očekuje Intimo band uz pratnju trbušne plesačice Nevene Salome i promocija Jagger-a po ceni od 150 din i nargile za 400. Odaberite neki dan (a to može da bude i svaki dan) i obavezno svratite.

c

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Rezervaciju možete izvršiti besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

andjj3

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com