Dragstor Play, vesti

Još jedna sjajna žurka u klubu Dragstor Play.

Atmosfera je bila vrhunska, raspoloženje fenomenalno, a među gostima su bile i poznate ličnosti. Poslednji dan novembra mnogi su odlučili da provedu u klubu Dragstor Play, što zbog kvalitetne muzike, što zbog svih ostalih pogodnosti koje ovo novootvoreno mesto za provod nudi.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Fotografi portala beogradnocu.com sinoć su u klubu Dragstor Play svojim objektivima “uhvatili” popularnog glumca i voditelja Milana Kalinića. Kao i uvek Milan je bio druželjibiv i prilično šarmantan, iako nije bio raspoložen,  našao je trenutak da se slika za naš portal.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Proverite zašto je klub Dragstor Play omiljeno mesto poznatih. Naredna dešavanja koja vas očekuju na ovom splavu jesu Lets Be Weird Together uz Dj-a Miloša Starčevića, Dj Alesa i Dj Pece, i to u petak , dok vas samo dan nakon toga, u subotu, očekuje već dobro poznato Dragstor Veče.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u klubu Dragstor Play rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji klupski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju!

Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com