Dragstor Play, vesti

Još jedno “Weird” veče u klubu Dragstor Play.

Vaš domaćin klub Dragstor Play sa svojom LBWT posadom, vam želi dobrodošlicu na Lets Be Weird Together veče. Kao i svaki put do sada, Dragstor Play ima da se trese u disco - house ritmu, a na vama samo da se pobrinete da dođete. Sve ostalo prepustite klubu Dragstor Play koji će vas nasmejati, razveseliti i prirediti vam veče za pamćenje.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Jedno je sigurno, čekaju vas setovi puni energije koju će ovaj fantastičan i urbani klub preneti na sve vas! Naravno, ni u subotu 18. januara neće izostati dobar provod i vrhunska atmosfera kad je Dragstor Play u pitanju. Ne propustite, već svima dobro poznato Dragstor Veče, koje ćete pamtiti do narednog vikenda.

Kod Muzeja savremene umetnosti, na Ušću, čeka vas profesionalno osoblje, vrhunska usluga i pristupačne cene pića. Ono što klub Dragstor Play izdvaja od ostalih jeste sofisticirani enterijer, kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta koje se moze naći na našim prostorima.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Odlična zabava koju garantuje odličan ambijent, društvo i spoj Dj-eva, Gorana i Miloša Starčevića koji podižu atmosferu u visine. Vrhunski osećaj, house setovi gradskih di-džejeva i domaćini Dragstor Play splava čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i clubbing. U prepunom klubu Dragstor Play izdvajaju se i brojna poznata lica koja ovde dolaze, zato budite i vi među njima.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Dragstor Play.

 

beogradnocu.com