Time Out, vesti

Jovan Perišić nastupiće večeras, 27. Juna u klubu Time Out. Momak koga obožavaju svuda, a naročito u dijaspori, večeras će zabavljati goste u najpopularnijem klubu na Adi Ciganliji, klubu Time Out.

Vlasnik veoma slušane pesme "Znam te, znaš me" ali i mnogih drugih pesama koje pretenduju da postanu veliki hitovi poput “Nisam lopov”, “Podigla me iz pepela” najavio je neverovatno veče. U veoma modernom prostoru na Makiškoj strani Ade Ciganlije očekuje se baš onakav provod kakav se dešava našim ljudima u dijaspori. Vrhunski narodnjaci koje peva Jovan Perišić zabaviće vas do jutra koje na “beogradskom moru” izgleda fenomenalno.

Time Out je najavio da će ovo leto biti vrelo, ne samo preko dana, već i uveče kada ovaj klub organizuje nastupe aktuelnih pevača pop i narodne muzike. Tako će u petak nastupiti Marina Tadić i Acko, a u subotu Toca, Biljana Pećić i Tamara Filipović. Za dobar provod u nedelju su zaduženi Mia Borisavljević i Bojan Grujić tako da se kao što i sami možete da pretpostavite očekuje vrhunski provod.

Prednost žurki na Adi Ciganliji je ta što možete da dođete u kafić po podne I da ostanete do ponoći kada Time Out doživljava potpunu transformaciju i prerasta u moderan klub koji uvek pravi odlične žurke.

time out devojke

Slikano u Klub Time Out

Ekipa sajta www.beogradnocu.com je bila u Time Out-u i bila je svedok tome da se u ovom klubu ljudi provode veoma opušteno I sa velikim uživanjem ispijaju koktele i druge napitke koji pored muzike dodatno ulepšavaju svaki izlazak. Pogledajte galeriju slika i sami ćte se uveriti o kakvom provodu je reč.

Rezervacije za sve dane u klubu Time Out možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com