Koncert, Razno, vesti

Jubilarni koncert Dragane Mirković.

Na vaše veliko oduševljanje. Trideset godina svoje vrtoglavo uspešne karijere jedna od naših najvećih zvezda Dragana Mirković obeležiće koncertom u Kombank Areni u Beogradu 3. oktobra. Kampanja povodom kocerta se zahuktava, a mi, vaš omiljeni portal beogradnocu.com, kao oficijalni medijski sponzor ovog događaja, spremni smo za kocert koji će srpska prestonica dugo pamtiti!

DRAGANA 1

Od kada je snimila svoju prvu ploču "Imam dečka nemirnog", koja je prodata u 160.000 primeraka Dragana Mirković je polako, ali sigurno svojim glasom i besprekornim talentom gradila karijeru na kojoj joj mnogi mogu pozavideti. Dragana je u mnogo čemu bila prva. Prva je uradila remiks jedne svoje pesme, nosila je bubicu na koncertima i plesala. Prva je snimila visoko budžetni animirani spot za pesmu " Za mene si ti " i  prva izdala Cd nepravilnog oblika u obliku slova D. Dragana se ostvarila na svim životnim poljima. I kao obožavana od cele bivše Jugoslavije, Dragana će na svom jubilarnom kocertu okupite fanove iz Srbije i regiona. Koncert koji će početi u 20 časova, biće Draganin poklon svima koji su dugo očekivali da ona zapeva u Beogradu.

Dragana

Ne propustite da čujete najveće hitove Dragane Mirković i rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com! Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online. Karte za koncert su u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara.

Cene karata u pretprodaji:

1.000 dinara (nivo 400 II kategorija),

1.200 dinara (nivo 400 I kategorija),

1.500 dinara (parter),

1.800 dinara (nivo 200 III kategorija),

2.000 dinara (nivo 200 II kategorija),

2.200 dinara (nivo 200 I kategorija),

2.000 dinara (fan pit),

1.500 eura (vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta sa 1 flašom šampanjca Moet, 1 flašom viskija Johny Walker, 1 flašom vodke Smirnoff, 10 energetskih pića Red Bull).

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com