Blaywatch, vesti

Slikano na Splav Blaywatch

Juče Nedeljna ludnica na splavu Blaywatch.

Jedan od najpupularnijih splavova u Beogradu kada je u pitanju narodna muzika juče je bio toliko pun da ljudi koji nisu došli na vreme nisu mogli ni da uđu. Splav je ove godine renoviran i svakog dana kada radi se traži mesto više. Zbog toga je najbolje rezervisati mesto na vreme, kao i na vreme se pojaviti na splavu.

splav Blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Splav Blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Svakako dan po kome je ovaj splav poznat je nedelja, kada se već po dugogodišnjoj tradiciji organizuje Nedeljno Vip Veče sportista. Ove godine su za nedeljni provod, koji na ovom prestoničkom splavu uvek traje da jutra, zaduženi Ćemo i Ljupka Stević.

Sinoć su splav Blaywatch, kako to biva svake nedelje, posetili brojni istaknuti domaći sportisti, a bilo je i stranih. Pa se tako među njima mogu pronaći gotovo svi reprezentativci odbojkaške reprezentacije Srbije, fudbaleri Aleksandar Kolarov, Milan Lola Smiljanić, Mlan Perendija, brojni vaterpolisti i mnogi drugi. Provod nedeljom na ovom prestoničkom mestu je odabrao i Željko Vasić.

Splav Blaywatch

 

Slikano na Splav Blaywatch

Sledeće nedeljno druženje sa Ćemom, Ljupkom Stević i sportistima je zakazano za sledeću nedelju, a već sutra će nastupati Mia Borisavljević i Nebojša Vojvodić.

 

beogradnocu.com