Najave, vesti

Jun Fest - pravi porodični festival.

Jun fest - samo par dana nakon otvaranja ova manifestacija opravdala je titulu prvog porodičnog festivala. I zaista, na otvorenom prostoru parka Ušće već tri dana moguće je videti samo osmehe i neverovatno dobru zabavu, kako za najmlađe, tako i za starije. Energija koja vlada još od samog otvaranja festivala je izuzetno pozitivna, da čak ni kiša u par navrata nije uspela da pokvari ovo fantastično okupljanje. Uostalom, pogledajte šta su naši fotografi zabeležili.

junfest (1)

Fotografisano na Jun fest

Za sada su posetioci uživali u nastupima velikih zvezda kao što su Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Haris Džinović, Dženan Lončarević, Željko Joksimović i drugi. Naredna koncertna dešavanja na ovom sjajnom festivalu zakazana su za 18. jun, kada će nastupiti Boban Rajović, i gosti. Do tada svakodnevno možete uživati u celodnevnom programu koji će vas garantovano oduševiti.

junfest (3)

Fotografisano na Jun fest

Posetite Jun fest, koji će trajati sve do 22. juna. Do tada ćete imati prilike da uživate u raznovrsnom programu, kako kulinarskom, zabavnom, tako i muzičkom. Naravno, i fotografi portala beogradnocu.com provodiće se sa vama, jer obožavaju da spoje posao i zadovoljstvo.

junfest (4)

 Fotografisano na Jun fest

Podsećamo: radno vreme Junfest-a je do 3:00 nakon ponoći, luna park radi preko celog dana od 12:00-00:00, restorani kreću od 14:00, klubovi od 20:00 a koncerti će počinjati nešto posle 21.

junfest (5)

 Fotografisano na Jun fest

 

beogradnocu.com