Jimmy's, vesti

Slikano na Splav Jimmy's

Junior Jack i Ceca na otvaranju splava Jimmy's!

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Na otvaranju splava Jimmy's u četvrtak, 23. Maja 2013. bilo je mnogo poznatih ličnosti koje su napravile lud i nezaboravan provod. Popularni par, Dj Junior Jack i pevčica Katarina Ostojić poznatija kao Kaja, provodio se do jutra. Uživali su u pesmi grupe Miligram, đuskali i razmenjivali poljupce. Dolazak Cece Ražnatović privukao je međutim najviše pažnje. Zvezda se provodila i pevala uz pesme grupe Miligram u vidno dobrom raspoloženju, a  samo nekoliko stolova od nje provodile su se i druge poznate ličnosti. Na otvaranju jednog od sigurno najpopularnijeg splava u Beogradu sreli smo Dariju Stanojević, a na najnovije mesto vrhunskog provoda u prestonici došli su i Romana Panić, Marko Kon sa suprugom Milicom, Darko Popović, Vlada Stanojević, košarkaški as Saša Obradović, Dragan Škrbić, voditeljke Irena Atanasković i Ksenija Bujisić, Irina Kruška, košarkas Elmedin Kikanović, misica Anja Šaranović i mnogi drugi.

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Ako se po jutru dan poznaje, splav Jimmy's očekuje sezona vrhunskog provoda. Juče su na splavu nastupali Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic bend, dok će večeras nastupati Milenijum bend i Darija Stanojević. U popularnom klubu na vodi će svakog utorka gostovati imena muzičke scene iz čitavog regiona, a prvo u nizu gostovanja je nastup Viki Miljković u utorak 28.Maja 2013. godine.

Ekipa sajta beogradnocu.com će svakako ispratiti sve te žurke i zabeležiti ih fotoaparatom, tako da vam zauvek ostane uspomena ludog noćnog života kakav se može doživeti samo u Beogradu.

 

beogradnocu.com