Kabare 13, vesti

Kabare 13 - novi klub na beogradnocu.com.

Beogradski noćni provod postao je bogatiji za još jedno pravo klupsko mesto – Kabare 13Klub Kabare 13 radi šest dana u nedelji kao kafić, odnosno od ponedeljka do subote od 12 h, pa sve do 22 h, dok se četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom pretvara u neizbežno mesto za vaš neponovljivi klupski provod. Četvrtkom kao klub radi od 22 h pa sve do 1 h iza ponoći, dok od petka do nedelje radi od 22 h, pa do čak 4 h iza ponoći.

Sutra, 30. januara, za vaš specijalan provod zadužen je Hamen Alić, dok vas u petak očekuje Igor X i Zvezde Granda.  U klubu Kabare 13 očekuje vas veoma ljubazno osoblje, rapsoloženi gosti koji su uvek prijateljski nastrojeni i naravno, usluga koja je apsolutno besprekorna.

Subota je dan kada ćete uživati uz Crystal Bend dok su u nedelju, 2. februara na repertoaru Toni Surovi i Maki. Klub Kabare 13 potpuno je prilagođen vašem maksimalnom uživanju,a ono što će vam se posebno dopasti je da pored svih ostalih pogodnosti koje pruža, ima i jedinstven koncept. Ono što je specifično u ovom klubu jeste da se svakog utorka od 20h ovde organizuje turnir u društvenoj igri “Ne ljuti se čoveče”. Da biste igrali potrebno je da platite 250 dinara, i igra se naravno sistemom eliminacije. Ko bude pobedio, odnosi sav novac. Očekujemo vas i ovog utorka 4. februara na izazovu ove sjajne igre.

Klub Kabare 13 odiše pravom klupskom atmosferom, elegancijom i sofisticiranošću, dok su sa druge strane cene veoma prisupačne, odnosno kafanske. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa će se tako I sa vama provoditi u klubu Kabare 13.

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima ovog jedinstvenog kluba u Beogradu. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Kabare 13.

 

beogradnocu.com