Najave, Stari Blay, vesti

Spremite se za jedinstveni četvrtak u gradu i budite deo ekskluzivne priče koju za vas sprema fantastična kafana Stari Blay. Dođite večeras, 17. septembra, da uživate u nastupu dva izuzetna pevača i animatora - Ćema i Tijane Stojić! Večeras obaramo sve rekorde i dižemo atmosferu do tačke ključanja, samo u kafani Stari Blay!

kafana-stari-blay-devojka

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Veče prijatelja četvrtkom donosi i prijateljske cene pića: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

Narednog dana se ne staje, već se nastavlja istim tempom uz Petra Mitića i Goranu Babić. Petak je Veče Džentlmena i Dama, a vaši domaćini biće Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković!

kafana-stari-blay-devojka

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Subota, 19. septembar, je rezervisana za nastup Borisa Stjepanovića i Ivane Milić, dok će u nedelju Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović napraviti potpuni haos! Ludilo je u najavi! Ne propustite najbolju muziku, provod i najlepše goste samo u kafani Stari Blay!

kafana-stari-blay-ekipa

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-stari-blay-devojka3

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com