Kućerak, Najave, vesti

Kad ste poslednji put bili u ovoj kući?

Ne sećate se, bilo je davno... Kafana Kućerak, otvara vam vrata svoje kuće i poziva na nezaboravni provod koji ste već dugo čekali.

kafana Kučerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Već u petak, 4. aprila, Kućerak će biti vaša druga kuća, jer u pitanju je "Rakija Party"! Dobra kuća, dobro društvo i još bolja rakija i to samo za 110 dinara... Šta vam više treba, žurka može da počne! A za sve pripadnice lepšeg pola gratis dve rakije po izboru, u periodu do 22:30h. Dođite da se ludo zabavite uz Apollo Bend u najelegantnijoj kafanici u gradu.

kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Narednog dana, u subotu, očekuje vas "Noć Žestine". Pevaće vam Apollo Bend i Dragana Amidžić, dok će cene žestokih pića biti na vrhuncu. Johnnie Walker, Smirnoff vodka, Ballantines i Tequila koštaće samo 170 din, dok će flaša istih pića biti 3.900 dinara. Na naručene 4dl rakije, dobijate 1dl gratis. Kafana Kućerak je jednostavno - mesto za dobru zabavu i  nezaboravni provod!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Besplatno izvršite rezervaciju - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com