Novi Bitefartcafe, vesti

Kad ste se poslednji put istinski nasmejali?

Kada ste se poslednji put onako istinski, od srca nasmejali?… Još uvek razmišljate… E, ovog petka ćete to moći. Jer smeh je zdrav i dobar za dušu! Za samo 200 dinara moćićete da date sebi oduška i uživate u Srđanovom nastupu koji počinje od 21:30h.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

“Ja sam stand up komičar…Ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, ja sam menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa. O mnogo stvari u životu pojma nemam ali me to ne sprečava da o svemu kažem svoje mišljenje… Ali da se sretnem sa minerom iz rudnika uglja kome radni dan prolazi u mraku pod zemljom uz eksplozije, odrone i uz radosti koje donose otrovni gasovi metan i ugljen-monoksid, rekao bih mu ”E prijatelju lako je tebi, malo puckaš dinamitom, malo čeprkaš krampom, a ja moram sat vremena da pričam fore u mikrofon, najčešće pred gomilom nasmejanih lepih devojaka” i onda još dođe konobar pa mi uvali mlako pivo da pijem dok sam na sceni… Ma užas.”

Upravo ste ukratno upoznali Srđana Dinčića, stand up komičara koji će vas razgaliti i dovesti do suza ovog petka, 28. februara u Bitef Art Cafeu.

Nakon ludog smejanja, od 23:30h sledi đuskanje do kasno u noć sa jedinstvenim, neponovljivim i najboljim Makao Bendom! Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subota, 1. mart predviđena je za Betty Boom! Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i svima nam dosadi. Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

Samo u Bitef Art Cafeu!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Smejte se, đuskajte, živite! Rezervišite što pre svoje mesto u Bitef Art Cafeu putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi smo živi svedoci da su provodi u Bitefu zaista sjajni, a ovakvom tretmanu niko ne može da odoli. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com