Najave, vesti

Kad ste se poslednji put radovali?

Ako se ne sećate kad je to bilo, vreme je da posetite Kafanicu Radost u Knez Mihailovoj ulici, posle koje ćete izaći sa širokim osmehom od uha do uha. Ova kafana je s razlogom dobila svoje ime, jer iz nje, niko ne izlazi tužan.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Ovog petka, 18. aprila zabavljaće vas Boris Čolić i Cool Band koji su već veoma poznati svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Ovaj uigrani sastav učiniće da se provedete izvanredno uz pop i zabavne narodne hitove i da jedva čekate ponovnu posetu kafanici Radost.  Subota je rezervisana za "Radosne Tamburaše" koji uvek naprave izvanrednu atmosferu. Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom izvođenju ovih velikih profesionalaca, predstavljaju pravi recept za sjajno veče.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com