Kolumne

On je privlačan, lep, markantan i pleni energijom. Ćutke ga posmatrate i vi i vaša prijateljica a dopao se obema. Problem u najavi? Ne. Ovo su situacije koje se često dešavaju. Evo šta zapravo treba da radite u ovakvoj situaciji.

kada se unutra

Zabavite se. Ako ste zaista dobre prijateljice ne bi valjalo da bilo koja od vas krene "u napad", jer nikada ne znate šta se iz jedne naizgled obične priče može izroditi. Uvek postoji šansa da će se iz bezazlenog flerta izroditi veza. U tom slučaju sigurno ne biste voleli da se sve troje zajedno prisećate lude zabave u klubu u kojoj je i vaša prijateljica poželela da ga ima. Zapravo, sigurno vam ne bi bilo prijatno da živite sa tim.

16804078_988055734665054_8415647476762479054_o

Shvatile ste drage dame. Kada vam isti frajer zapadne za oko, prepustite ga nekoj trećoj. Dobro ste čule. Naime, ova situacija je potpuno normalna i nije ni čudo što se često dešava. Ako ste prijatelj sa nekim vrlo je verovatno da ćete imati isti ukus po pitanju mnogih stvari, samim tim i po pitanju muškaraca.

kada se dve devojke

U Beogradu, prema poslednjim statistikama, ima više muškaraca nego žena( starosti između dvadeset i četrdeset godina). Zato se opustite, pogledajte malo oko sebe i nađite zamenu za gospodina neodoljivog. I vi i vaša prijateljica.

beogradnocu.com