Kolumne

Konobar pita: "Šta ćete popiti"? Vi uglavnom odgovarate - isto. Međutim, kada želite da platite račun on vam saopštava da je račun plaćen. Piće vam je poslao neko kome ste se dopali. Vi ne znate ko je to, Šta učiniti u ovakvim situacijama? Najrealniji i najčešći odgovor je - treba se zahvaliti. Jasno, međutim, postavlja se pitanje, da li ste ovim gestom nehotice prihvatili nečije udvaranje?

21272093_1120445508092742_6194255806989429649_n

Drage devojke, budite sigurne da jednim delom jeste. Zapravo se na vašem semaforu upalilo žuto svetlo. Ono što se obično dešava je sledeći scenario:

-Udvarač prilazi za vaš sto.

-Nazdravlja vam.

-Udeli komliment.

-Nakon izvesnog vremena traži broj telefona.

15.07-21

Ako niste baš vešte u izbegavanju davanja broja telefona, vrlo je moguće da ćete doći u neprijatnu situaciju. Prihvatili ste piće, blagi flert, na semaforu je žuto a vi čvrsto držite kočnicu. Ne ide.

konobarEvo našeg saveta. Ako niste neko ko flertuje po svaku cenu, insistirajte da platite vaše piće. Nemojte dozvoliti da zbog jedne flašice belog vina budete nečija zanimacija čitavo veče. Ovo se dešava, i to vrlo često. Ako vam već buđelar nije previše pun, pijte onoliko koliko ste u mogućnosti. Da vas sutra ne bi bolela glava. No, izbor je vaš...

beogradnocu.com