vesti

Kafana Bakara - najbolji izbor.

Kafana Bakara i u 2014. nastavlja sa izuzetnim muzičkim repertoarom i neverovatno dobrim provodom. Ne propustite jedinstveno prestoničko uživanje u petak 10. januara kada će se za vaš provod pobrinuti Saša Katančić. Samo dan nakon toga, u subotu 11. januara tu je nova prilika za provod – nastup Scream Benda.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Saša Katančić, koji će nastup u kafani Bakara održati u petak 10. januara, je deset godina svirao i bio šef narodnog orkestra KUD Srbija, a do 2003. je bio pevač u bendu Slatki Greh, dok od 2003. radi kao klavijaturista u bendu Harisa Džinovića. Pored pevanja bavi se i produkcijom. Njegovo veliko profesionalno muzičko iskustvo ukazuje na nezaoravan provod, koji ne smete propustiti. Saša vrlo lako oseti svoju publiku i ume da joj pruži ono što želi, i već prvim pesmama zagreje atmosferu do maksimuma.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

U subotu 11. januara za vaš provod pobrinuće se fantastični Scream Bend. Očekuje vas sjajan provod do ranih jutarnjih časova i žurka za pamćenje. Ne propustite jedinstveni provod uz dobro raspoloženje, fenomenalnu energiju, vrhunsku uslugu i muziku na svetskom nivou. O svom novčaniku nećete morati da brinete, jer vas očekuju veoma pristupačne cene.

Podsećamo da kafana Bakara predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha. Idealno je mesto ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre muzike i lepih devojaka.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Bakara. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju i uživajte.

 

beogradnocu.com