Najbolje kafane, vesti

Kafana Balkanika otvara još jedan dan!

Ako je suditi po ranoj jeseni, ova kafanska zima biće burna, a kako stvari stoje, obeležiće je originalna, neponovljiva i fantastična kafana Balkanika!

Svi ljubitelji dobrog kafanskog provoda, kvalitetne muzike, ali i tradicionalnih srpskih pića, moći će da uživaju još jednog dana u nedelji, u sredu 25. septembra u prelepom ambijentu novootvorene kafane Balkanika u samom centru Beograda.

Uz najbolje kafanske pesme koje retko možete čuti u prestoničkim kafanama, ali i najveće hitove kafanske muzike, možete uživati u perfektnom izvođenju Slobodana Miletića i Tanje Latković. Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova!

kafana balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

U kafani Balkanika, provod je uvek izuzetno dobar, raspoloženje pozitivno, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane. Provod koji ovde možete iskusiti neuporediv je sa drugim mestima ovakvog tipa.

Enterijer kafane Balkanika je svakako jedan od najlepših među klubovima i kafanama u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Iako je elegantno opremljena, kafana Balkanika vam nudi autentičnu boemsku atmosferu i odlične svirke i gostovanja poznatih imena sa naše estrade.

kafana balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Ukoliko se dvoumite, pogledajte fotografije zabeležene u jednom noćnom provodu u ovoj kafani i u roku od nekoliko minuta već ćete krenuti tamo. Uverićete se i sami da je kafana Balkanika primer najboljeg provoda na Balkanu.

Rezervacije za sve dane u kafani Balkanika možete izvršiti na dva načina: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com